Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige paddenstoelensoep met paddenstoelenolie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige paddenstoelensoep met paddenstoelenolie
Stap 1
Hak de gemengde paddenstoelen grof.
Stap 2
Verhit 2 eetlepels van de paddenstoelenolie en bak hierin de paddenstoelen, sjalot en knoflook circa 10 minuten op middelhoge stand.
Stap 3
Giet de bouillon erbij en laat de soep circa 15 minuten zachtjes koken.
Stap 4
Voeg de crème fraîche toe en pureer met een staafmixer.
Stap 5
Serveer de soep in kleine kommetjes of glazen. Bestrooi met de kaas en druppel wat paddenstoelenolie in de soep.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie405 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten2 g
- Vet42 gWaarvan verzadigd11 g