Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige lasagnette met zalm en broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige lasagnette met zalm en broccoli
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm de prei à la crème in een pan met deksel op een lage stand. Roer de crème fraîche, selderij en citroenrasp erdoor en breng op smaak met citroensap, zout en peper.
Stap 2
Snijd intussen de lasagnebladen in de lengte in brede repen en haal los. Kook samen met de broccoliroosjes 4 min. en giet af.
Stap 3
Meng de pasta, broccoli en bevroren tuinerwten met de romige preisaus in een ovenschaal. Schep de zalm erdoor en bestrooi met de kaas.
Stap 4
Bak circa 20 min. in het midden van de oven goudbruin.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie700 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten50 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd17 g