Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige lasagne met ovengroenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige lasagne met ovengroenten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Spreid de ovengroenten uit over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met 2 el olijfolie.
Stap 2
Breng op smaak met zout en peper. Rooster de groenten 10 minuten in de oven.
Stap 3
Pel intussen de ui en knoflook en snijd fijn.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg de kookroom en de helft van de grana padano toe en roer tot de kaas gesmolten is.
Stap 5
Roer de spinazie door de saus tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Maak laagjes in een grote ovenschaal van de lasagnevellen, saus en ovengroenten. Strooi de rest van de grana padano over de lasagne en bak 20 minuten in de oven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie634 kcal
- Eiwit21.4 g
- Koolhydraten59.1 g
- Vet33.4 gWaarvan verzadigd20.7 g