Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige gnocchi met snijbonen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige gnocchi met snijbonen
Stap 1
Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de gnocchi in 5 minuten goudbruin. Roer regelmatig door.
Stap 2
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de snijbonen, ui en knoflook toe en bak 5 minuten.
Stap 3
Voeg vervolgens de cherrytomaten en garnalen toe en wok 5 minuten mee. Roer de gebakken gnocchi, groene pesto en crème fraîche erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel de romige gnocchi over de borden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie794 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten103.4 g
- Vet27.2 gWaarvan verzadigd12.3 g
Trefwoorden
