Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige broccolisoep met kaascrostini
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige broccolisoep met kaascrostini
Stap 1
Verwarm de ovengrill voor. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar in de bouillon. Voeg de laatste 10 minuten van de kooktijd de broccoli toe.
Stap 2
Snijd intussen de ciabatta in de lengte open en besprenkel met olijfolie. Wrijf vervolgens met een half teentje knoflook stevig over de binnenkant van het broodje. Leg de kaas erop en zet onder de grill totdat de kaas gesmolten is.
Stap 3
Pers de overige knoflook en voeg toe aan de soep. Pureer met een staafmixer tot een romige soep. Voeg eventueel wat extra water toe als de soep te dik is en breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met de kaascrostini.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie570 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten44 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd14 g