Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roergebakken broccolirijst met Parmaham en tuinboontjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roergebakken broccolirijst met Parmaham en tuinboontjes
Stap 1
Rol de plakken Parmaham op en snijd ze aan dunne reepjes. Snijd de uien in tweeën en daarna in dunne plakken.
Stap 2
Kook de tuinbonen 2 minuten in gezouten water en laat ze uitlekken. Maal de pinda’s tot kruim in het bakje van de staafmixer.
Stap 3
Verhit de olie in een braadpan en bak de ui in tot hij zacht wordt. Voeg de broccolirijst en de uitgelekte tuinbonen toe en roerbak 5 minuten.
Stap 4
Meng er de ham, het citroensap en de room door en breng op smaak met zout en peper. Garneer met grofgesneden munt en het pindakruim.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie425 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten9 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
