Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roerei met eetbare lepel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roerei met eetbare lepel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 2
Steek of snijd uit een plakje bladerdeeg 2x een lepelvorm.
Stap 3
Leg de lepels op een bakplaat met bakpapier.
Stap 4
Klop 1 ei los en bestrijk de lepels hiermee.
Stap 5
Bestrooi met sesam- of maanzaad en bak de lepels in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
Stap 6
Laat ze afkoelen terwijl je een roerei maakt.
Stap 7
Klop het andere ei los met de melk en laat intussen een klein klontje boter zachtjes smelten in een koekenpan (laat niet bruin worden).
Stap 8
Roer het ei een paar minuten in de pan tot het is gestold.
Stap 9
Schep het roerei in een mooi schaaltje, schaaf er wat oude kaas over en garneer met sprietjes bieslook.
Stap 10
Serveer met de eetbare lepels.
