Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roerbak met biefstuk en bloemkoolrijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roerbak met biefstuk en bloemkoolrijst
Stap 1
Meng de biefstukpuntjes met 3 eetlepels sojasaus en versgemalen peper naar smaak. Laat tenminste een uur in de koelkast marineren.
Stap 2
Neem de biefstuk uit de marinade en laat uitlekken. Verhit de wok met 1 eetlepel sesamolie en bak de biefstukpuntjes in 3 minuten rondom bruin. Neem het vlees uit de pan, bewaar in een kom.
Stap 3
Verhit de wok opnieuw met een eetlepel sesamolie en bak de groenten op hoog vuur aan. Voeg de biefstukpuntjes met 4 eetlepels sojasaus toe en een halve eetlepel sesamolie. Breng op smaak met versgemalen peper. Verwarm kort door.
Stap 4
Kook de bloemkoolrijst in 1 tot 2 minuten gaar in kokend water met zout, giet af en schep op de borden. Verdeel de biefstuk met roerbakgroente en de saus erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie352 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten27 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd2 g