Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rodebietquiche met paprika en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rodebietquiche met paprika en geitenkaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Bekleed de vorm met het deeg.
Stap 2
Dep de bietjes droog met keukenpapier. Verdeel de bietjes en paprika over de deegbodem.
Stap 3
Klop de eieren los. Klop de melk, knoflook, geitenkaas en tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper en schenk het eimengsel op de taartbodem.
Stap 4
Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 40 min. lichtbruin en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - quiche- of taartvorm
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie484 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten41 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd12 g