Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rode biet-spaghetti met koolvis
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rode biet-spaghetti met koolvis
Stap 1
Laat de vis ontdooien.
Stap 2
Haal de bieten uit de verpakking en vang het vocht op. Snijd de bieten in blokjes van 2 cm en halveer de snacktomaten.
Stap 3
Breng een pan met water en het bietensap aan de kook. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de gesneden prei 2 minuten. Leg de koolvis tussen de prei in de pan en bak in 6 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Roer de biet en snacktomaten door de warme spaghetti en verwarm nog 1 minuut. Snijd de witte kaas in blokjes.
Stap 6
Verdeel de spaghetti met biet en snacktomaten over diepe borden. Leg daar de koolvis met prei op en garneer met de witte kaas.