Rock & roll cheese
Ingrediënten
Bereidingswijze Rock & roll cheese
Stap 1
Kook een ei in 8 minuten hard en laat schrikken onder koud, stromend water. 2. Blancheer de broccoli 5 minuten in kokend water. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Stap 2
Was de komkommer, halveer in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadlijst en snijd in de lengte in reepjes. Snijd de korstjes van de boterhammen en rol het brood plat met een deegroller (of gebruik een fles).
Stap 3
Besmeer de boterhammen met ERU Kids smeerbare kaas. Beleg ze met kipfilet, reepjes komkommer en wortel julienne. Rol de boterhammen op rond de vulling en verpak tot gebruik in vershoudfolie.
Stap 4
Pel het ei, halveer en leg in de lunchbox. Snijd elk broodrolletje in 3 stukjes, verwijder het folie en voeg toe aan de lunchbox met de broccoli, tomaatjes en rijstwafels cheese.
Aanvullende benodigdheden
- - deegroller
Voedingswaarden
- Energie518 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten63 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd5 g