Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Risotto met rivierkreeftjes en gerookte zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Risotto met rivierkreeftjes en gerookte zalm
Stap 1
Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de rijst toe en bak circa 3 minuten, tot de korrels glanzen. Blus af met de rosé en roer tot de wijn is opgenomen door de rijst.
Stap 2
Voeg al roerend een soeplepel bouillon toe en voeg steeds weer een nieuwe lepel toe als de vorige bouillon is opgenomen. Gaar de rijst zo in circa 20 minuten.
Stap 3
Voeg als de risotto bijna gaar is de bosui, kookroom, zalm en rivierkreeftjes toe. Verwarm nog even en schep de kaas erdoor.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie620 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten84 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
