Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rijstsalade met spinazie en ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rijstsalade met spinazie en ei
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard.
Stap 2
Laat de erwten in een zeef onder stromend warm water ontdooien. Hak de spinazie grof.
Stap 3
Giet de rijst af en spoel onder stromend water koud. Roer met een vork de roomkaas en melk tot een gladde dressing. Meng de dressing door de rijst.
Stap 4
Schep de spinazie, erwten, sjalot en paprika door de rijst. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Schep de rijstsalade op een schaal of 4 borden. Pel de eieren en snijd in partjes. Verdeel de partjes ei over de rijstsalade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie413 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten49 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd8 g