Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rijstsalade met linzen en gebakken worteltjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rijstsalade met linzen en gebakken worteltjes
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Verhit intussen 2 el olie in een koekenpan en bak de worteltjes met de komijn en peper 12 min. op een middelhoge stand. Schep regelmatig om.
Stap 2
Meng de rijst met de worteltjes, linzen, selderij, de limoenrasp en de rest van de olie. Breng op smaak met limoensap en peper. Verdeel in 2 porties in saladebakjes. Bewaar tot 2 dagen in de koelkast.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie453 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten51 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd2 g