Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rijstsalade met gebakken watermeloen en feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rijstsalade met gebakken watermeloen en feta
Stap 1
Kook de rijst. Giet af en laat uitgespreid afkoelen. Snijd de watermeloen in driehoekige plakken van 1,5-2 cm dik. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de watermeloen aan beide kanten 1-2 minuten op een hoge stand.
Stap 2
Bestrijk de feta met 1 eetlepel olie en bak 1 minuut aan beide kanten in de koekenpan. Schraap de aanbaksels los. Snijd de gebakken watermeloen in blokjes en verwijder de schil.
Stap 3
Meng de komkommer met de tomaten, olijven, munt, azijn, rijst, rest van de olie en watermeloen. Verkruimel de feta erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie740 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten69 g
- Vet43 gWaarvan verzadigd15 g