Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rijst in de war
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rijst in de war
Stap 1
Los de kippenbouillonblokjes en saffraan op in kokend water en kook de rijst hierin. Laat afkoelen.
Stap 2
Verhit een scheutje olie in een grote wok of hapjespan. Fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Schep al het vlees erdoor en bak 5-7 minuten. Voeg de groenten toe en roerbak 5-7 minuten.
Stap 3
Schep 1 eetlepel smaakverfijner, 4 eetlepels ketjapmarinade en 2 theelepels pepersaus erdoor. Voeg de rijst en de vis toe en roerbak 4-5 minuten. Verhit een scheut olie in een grote koekenpan en bak hierin de plakken banaan aan beide kanten lichtbruin. Serveer de rijstschotel met de bananen en wat zuurgoed.
