Rigatoni met pompoen madras
Ingrediënten
Bereidingswijze Rigatoni met pompoen madras
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Was de schil van de pompoen, verwijder de draderige binnenkant en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel de ui en snijd in parten, pel de knoflook en snijd grof.
Stap 3
Verdeel de pompoen, sjalot en knoflook over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel de groente met olijfolie en een beetje zout. Rooster de groente in de oven in ongeveer 12 minuten gaar en zacht.
Stap 4
Snijd de saucijzen in plakjes. Verhit een koekenpan en bak de saucijzen rondom goudbruin.
Stap 5
Pureer de helft van het pompoenmengsel in een ruime pan met de gepelde tomaten, geroosterde paprika en madras kruidenpasta grof met de staafmixer. Roer de rest van de pompoen en de mascarpone erdoor en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 6
Kook de pasta beetgaar in een pan met ruim kokend water en zout. Giet de pasta af en meng met de saus.
Stap 7
Serveer de pasta madras met de worst en bestrooi met gebakken uitjes.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie617 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten65 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd9 g