Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ricottamascarpone met gemarineerde tomaatjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ricottamascarpone met gemarineerde tomaatjes
Stap 1
Snijd 1 bakje cherrytomaatjes (250 g) in kwarten. Meng de tomaatjes met 1 el citroensap, 3 el olijfolie extra vierge, ¼ fijngehakte rode peper en 2 fijngesneden takjes basilicum.
Stap 2
Klop met een garde 1 bakje mascarpone (250 g) los. Klop er 1 bakje ricotta (250 g) door.
Stap 3
Schep de ricottamascarpone op een schaal of bord en verdeel er de gemarineerde tomaatjes over. Serveer met 1 zakje tapastoast (135 g).
Aanvullende benodigdheden
- - schaal
- - bord
Voedingswaarden
- Energie381 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten8 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd22 g