Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ribeye met sinaasappel en rozemarijn
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ribeye met sinaasappel en rozemarijn
Stap 1
Meng de ingrediënten voor de marinade en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees ermee en laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
Stap 2
Schep de krieltjes, courgette en ui door elkaar met de olijfolie en Italiaanse kruiden. Roerbak de krieltjes of zet ze in de oven (220°C) en schep regelmatig om.
Stap 3
Neem de ribeyes uit de marinade en rooster ze circa 3 minuten per kant op de hete barbecue of onder de ovengrill.Serveer de ribeye met sinaasappel en rozemarijn met de krieltjes en de groenten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie625 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten37 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd10 g