Regenboogwrap met wasabi
Ingrediënten
Bereidingswijze Regenboogwrap met wasabi
Stap 1
Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een lepel de zaadlijst en snijd het vruchtvlees in lange repen van 0,5 cm.
Stap 2
Halveer de paprika’s overlangs, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in lang repen van 0,5 cm. Schil de rode bieten en rasp op een grove rasp.
Stap 3
Halveer de avocado overlangs en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en pureer met een vork. Meng met de wasabi door de roomkaas.
Stap 4
Bestrijk de tortillawraps met de wasabi-roomkaas, maar laat aan de bovenkant 5 cm vrij. Verdeel net onder het midden de komkommer, gele paprika, wortel, rode paprika en rode biet in de lengte in strepen naast elkaar op de tortilla.
Stap 5
Rol de tortilla’s op en zet vast met twee prikkers. Halveer en leg naast elkaar in een goed afsluitbare trommel.
Aanvullende benodigdheden
- - grove rasp
- - 12 cocktailprikkers
Voedingswaarden
- Energie580 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten59 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd12 g