Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Regenboogpannenkoekjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Regenboogpannenkoekjes
Stap 1
Kook de spinazie en pureer. Meet 50 ml spinaziesap af.
Stap 2
Meng de bloem met de melk, eieren, zonnebloemolie en een snuf zout tot een glad beslag en verdeel over 3 kommen. Voeg aan elke kom één soort groentesap toe.
Stap 3
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin op lage stand een pannenkoekje. Herhaal tot je in totaal 12 gekleurde pannenkoekjes hebt.
Stap 4
Leg de verschillende kleuren pannenkoeken op een bord en garneer met plakjes banaan en walnoten. Besprenkel met wat honing en maak af met chocoladekrullen. Serveer met de yoghurt en extra honing.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie630 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten84 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd6 g