Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Raviolischotel met spekjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Raviolischotel met spekjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de tenen knoflook en snijd fijn.
Stap 2
Verhit een pan zonder boter of olie op middelhoog vuur. Bak de spekreepjes in 8 minuten knapperig. Voeg de roerbakgroenten en knoflook toe en bak 8 minuten mee.
Stap 3
Kook intussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Roer de ravioli en pesto rosso door de spekjes en groenten.
Stap 5
Schep het geheel in een ovenschaal en garneer met de Parmigiano Reggiano. Bak 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie712 kcal
- Eiwit32.9 g
- Koolhydraten54.3 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd15.9 g