Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ravioli stoofvlees en merlot met tomatenbouillon
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ravioli stoofvlees en merlot met tomatenbouillon
Stap 1
Snijd de tomaten in kwarten en pureer met een staafmixer. Schenk de tomatenpuree door een zeef en druk met een lepel al het vocht eruit.
Stap 2
Breng het tomatenvocht in een steelpan aan de kook met de takjes rozemarijn. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Kook de ravioli volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 4
Halveer de bollen burrata. Haal de rozemarijn uit de tomatenbouillon en verdeel de tomatenbouillon over 4 diepe borden.
Stap 5
Verdeel de ravioli over de borden en leg een halve bol burrata in het midden. Garneer met de eetbare bloemen.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - zeef
Voedingswaarden
- Energie541 kcal
- Eiwit26.3 g
- Koolhydraten53.3 g
- Vet23.7 gWaarvan verzadigd13 g