Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ravioli met spinazie en spekjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ravioli met spinazie en spekjes
Stap 1
Kook de ravioli in ruim kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen.
Stap 2
Bak de spekblokjes in een hapjespan zachtjes knapperig.
Stap 3
Schep de spekjes op een bordje.
Stap 4
Was de spinazie en laat deze goed uitlekken.
Stap 5
Roerbak de spinazie en de tomaatjes in het spekvet tot de spinazieblaadjes beginnen te slinken.
Stap 6
Laat de ravioli even in een vergiet uitlekken en schep de pasta door de spinazie in de hapjespan.
Stap 7
Warm het gerecht nog heel even door.
Stap 8
Schep de ravioli met spinazie en cherrytomaatjes in diepe borden en strooi de spekjes erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie570 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten61 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
