Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ravioli met drie-notensaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ravioli met drie-notensaus
Stap 1
Pureer alle noten met 1 eetlepel citroensap, de knoflook, 4 eetlepels olijfolie en 75 gram Parmezaanse kaas glad met de staafmixer. Meng met de hüttenkäse.
Stap 2
Roer de rest van het citroensap glad met de mosterd. Giet al roerend de overige olijfolie erbij. Giet deze dressing over de sla en basilicum en meng kort.
Stap 3
Kook de ravioli beetgaar. Giet af en bewaar een paar eetlepels van het kookwater. Meng de ravioli met de notensaus en voeg eventueel wat kookwater toe om de pasta smeuïger te maken. Serveer de pasta met de salade.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie960 kcal
- Eiwit37 g
- Koolhydraten61 g
- Vet61 gWaarvan verzadigd15 g