Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ravioli mac & cheese met broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ravioli mac & cheese met broccoli
Stap 1
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Snijd de steel van de broccoli in stukjes. Voeg de broccoliroosjes, -stukjes en cayennepeper toe, bak kort mee en giet de bouillon erbij. Kook de broccoli 4-5 minuten.
Stap 2
Kook intussen de ravioli beetgaar en giet dan af. Verwarm de ovengrill voor. Giet de broccoli af en pureer deze. Voeg de room, de helft van de mozzarella en de helft van de Parmezaanse kaas toe. Roer tot een gladde saus.
Stap 3
Schep de ravioli door de saus en verdeel over de ovenschaal. Bestrooi de pasta met de overige kaas en zet de schaal niet te dicht onder de ovengrill, tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie745 kcal
- Eiwit37 g
- Koolhydraten60 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd20 g