Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Quinoasalade met mango en gebakken feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Quinoasalade met mango en gebakken feta
Stap 1
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat een beetje afkoelen.
Stap 2
Schep de mango, rucola en tomatenreepjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel 2-3 eetlepels van de tomatenolie toe. Verdeel de salade over borden.
Stap 3
Snijd de plakken feta 2 keer diagonaal door tot 8 driehoekjes. Haal ze door het ei, daarna door de bloem, daarna weer door het ei en dan door de sesamzaadjes.
Stap 4
Verhit de olijfolie en bak hierin de fetadriehoekjes aan beide kanten goudbruin. Leg de gebakken feta op de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie995 kcal
- Eiwit41 g
- Koolhydraten94 g
- Vet48 gWaarvan verzadigd19 g
