Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Quinoabowl to go
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Quinoabowl to go
Stap 1
Verwarm de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep in een kom, haal goed los met een vork en laat iets afkoelen.
Stap 2
Halveer de cherrytomaten, snijd de komkommer in vieren en snijd in plakjes.
Stap 3
Giet de mozzarellabolletjes af.
Stap 4
Meng de pesto met de yofresh en 3 el water.
Stap 5
Meng de quinoa met de cherrytomaten, komkommer, mozzarella en wortel julienne.
Stap 6
Schep in twee lunchboxen en geef bij elke box een bakje met de pestodressing en een bakje met walnoten. Voeg deze vlak voor het eten toe.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie814 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten40 g
- Vet58 g