Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Quiche met Hollandse garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Quiche met Hollandse garnalen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180C. Halveer de cherrytomaten en brokkel de geitenkaas grof. Snijd de dille grof.
Stap 2
Verhit een pan met 1 el olijfolie op middelhoog vuur en bak de spinazie 6 minuten tot deze is geslonken.
Stap 3
Vet het taartblik in met de boter en leg het taartdeeg in de vorm. Verdeel de spinazie erover. Mix de eieren en kookroom met een garde tot een geheel. Breng op smaak met zout en peper. Giet dit over de spinazie en verdeel de cherrytomaten over het mengsel.
Stap 4
Plaats de quiche in de oven en bak 20 minuten. Leg halverwege de baktijd de geitenkaas op de quiche.
Stap 5
Haal de quiche uit de oven en garneer met de Hollandse garnalen en dille.