Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Quesadilla met gegrilde kip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Quesadilla met gegrilde kip
Stap 1
Snipper de lente-ui en hak de koriander fijn. Marineer de kip met de Fajita Seasoning Mix. Grill de stukken kip tot ze mooi bruin zijn.
Stap 2
Snijd de kipfilet in dunne plakjes en leg die op de wrap, samen met de geraspte kaas, salsa, lente-uitjes en koriander.
Stap 3
Vouw de tortilla in een halve maan en bak aan beide kanten in een koekenpan of grillpan met boter of olie tot de kaas gesmolten is.
Stap 4
Bak de groene bonen in olie. Leg de sla in een kom en meng met salsa. Pers er wat limoensap over en garneer met de groene boontjes.
Stap 5
Snij elke quesadilla in twee stukken en leg ze op een schaal. Serveer met gemengde sla.