Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Puntpaprikaschotel met zwarte bonen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Puntpaprikaschotel met zwarte bonen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de zoete puntpaprika’s in de lengte en snijd de zaadlijsten eruit. Giet de zwarte bonen af. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en hak de helft fijn.
Stap 2
Snijd de kipdijfilet in kleine blokjes. Meng de kip in een kom met de fijngesneden rozemarijn en 1 el olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Meng de zwarte bonen, aubergine, sperziebonen en tomatenblokjes in een grote ovenschaal. Breng op smaak met zout en peper. Leg de puntpaprika’s met de snijkant naar boven op de groenten en vul met de kip.
Stap 4
Bak de schotel 30 minuten in de oven. Garneer met de overige rozemarijn.