Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pulled chicken-salade met korianderdressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pulled chicken-salade met korianderdressing
Stap 1
Verhit de kippenbouillon met de sambal en kook hierin de kip in circa 15 minuten gaar. Kook de sugarsnaps in 3-4 minuten beetgaar, giet ze af en spoel koud water erover.
Stap 2
Neem de kip uit de pan, laat iets afkoelen en trek het vlees met 2 vorken in stukjes uit elkaar.
Stap 3
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel koud water erover en laat uitlekken.
Stap 4
Houd 1 eetlepel koriander apart en meng de rest van de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Schep de kip met de sugarsnaps, wortel, mihoen en dressing door elkaar.
Stap 5
Bestrooi de salade met de rest van de koriander en de pittige nootjes. Garneer met partjes limoen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie550 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten47 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
