Portobelloburrito’s met ananassalsa
Ingrediënten
Bereidingswijze Portobelloburrito’s met ananassalsa
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de portobello’s in plakjes. Laat de kidneybonen uitlekken en spoel onder koud stromend water.
Stap 2
Verhit de olie in een koekenpan en bak de portobello 5 minuten op hoog vuur. Voeg de spice paste en kidneybonen toe en schep goed om. Verwarm 2 minuten mee.
Stap 3
Verdeel het portobello-kidneybonenmengsel over de tortillawraps en rol ze op. Leg in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak 12 minuten in de oven.
Stap 4
Verhit intussen een koekenpan zonder olie of boter. Bak de ananas 3-5 minuten of tot ze licht kleuren en de suikers beginnen te karamelliseren.
Stap 5
Neem uit de pan, laat iets afkoelen en snijd in kleinere blokjes.
Stap 6
Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees heel fijn. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Stap 7
Schil de kiwi en snijd in kleine blokjes. Snijd de helft van de koriander fijn. Meng de peper, rasp en sap van de limoen, kiwi en koriander door de ananas.
Stap 8
Serveer de salsa bij de burrito’s en garneer met de rest van de koriander. Lekker met crème fraîche en guacamole.