Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pompoenstamppot met spinazie en krokante geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pompoenstamppot met spinazie en krokante geitenkaas
Stap 1
Kook de aardappels en pompoen in circa 20 minuten gaar in water met zout. Giet af, laat goed uitlekken en stamp fijn met de melk en mosterd.
Stap 2
Paneer intussen de geitenkaas. Haal de plakken kaas eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel. Herhaal deze stappen bij elke plak.
Stap 3
Verhit de olie en bak hierin de gepaneerde geitenkaas goudbruin.
Stap 4
Schep de spinazie door de pompoenstamppot en serveer met de krokante geitenkaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie635 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten65 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd15 g