Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pompoensoep met farfalle en pesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pompoensoep met farfalle en pesto
Stap 1
Pureer 4 eetlepels olijfolie met de knoflook, de basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboom pitten tot een pesto. Houd apart. Kook de farfalle beetgaar.
Stap 2
Verhit de rest van de olie en bak hierin de bleekselderij, paprika en pompoen circa 8 minuten. Voeg de korst van de Parmezaanse kaas eventueel ook toe. Voeg de bouillon toe en kook circa 10 minuten tot de pompoen gaar is.
Stap 3
Pureer de soep (zonder korst) glad. Giet de room erbij en roer goed door. Voeg de pasta toe aan de soep en breng op smaak met peper. Schep de soep in kommen en lepel de pesto in het midden van de kom.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie570 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten25 g
- Vet44 gWaarvan verzadigd18 g