Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pompoenrösti met kalkoen en sinaasappelsaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pompoenrösti met kalkoen en sinaasappelsaus
Stap 1
Meng de pompoen met de eieren, volkorenmeel, paprikapoeder, de helft van de bosui, de kaas, zout en peper.
Stap 2
Bestrooi de kalkoenfilets met zout en peper. Verhit in 2 koekenpannen een scheutje olijfolie. Bak in één pan rösti van de pompoen in 2-3 minuten per kant. Houd warm. Bak in de andere pan de kalkoenfilets circa 5 minuten per kant.
Stap 3
Meng het sinaasappelsap met de honing, gember en maizena. Neem de gebakken kalkoenfilets uit de pan en giet het sinaasappelmengsel bij het bakvet. Verwarm en roer tot een lichtgebonden saus.
Stap 4
Roer de rest van de bosui erdoor. Serveer de kalkoen in plakken met de saus en de rösti. Garneer met de sinaasappel.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie360 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten24 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd4 g