Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pompoenquiche met feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pompoenquiche met feta
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de taartvorm in. Snijd elke ui in 8 partjes. Verdeel de partjes ui en pompoenblokjes over de bakplaat. Besprenkel met de olie.
Stap 2
Rooster de groenten in de oven in 20 min. gaar. Laat intussen het bladerdeeg op kamertemperatuur in 10 min. ontdooien. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
Stap 3
Klop de eieren los met de crème fraîche. Breng op smaak met de oregano, zout en peper. Snijd de feta in blokjes.
Stap 4
Verdeel de geroosterde pompoen, ui en feta over de deegbodem. Schenk het ei-roommengsel erbij.
Stap 5
Bak de quiche in de oven in 35 min. goudgeel en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - lage taartvorm
- - quichevorm
Voedingswaarden
- Energie630 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten32 g
- Vet46 gWaarvan verzadigd24 g