Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Poffertjes met zalm en dille
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Poffertjes met zalm en dille
Stap 1
Hak de dille fijn, bewaar 4 mooie topjes voor garnering.
Stap 2
Meng in een kom de zure room met fijngehakte dille en mierikswortel naar smaak. Breng op smaak versgemalen peper.
Stap 3
Snijd de komkommer in dunne plakjes. Verwarm een koekenpan zonder boter of olie en verwarm de poffertjes aan beide kanten kort. Neem uit de pan.
Stap 4
Leg een plakje komkommer op een poffertje en verdeel de zalm erover. Lepel daar een toef dille room op. Leg er achtereenvolgens weer een poffertje, plakje komkommer, zalm en toef dilleroom op. Garneer met verse dille.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie69 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten4 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd2 g