Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Piña coladabol
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Piña coladabol
Stap 1
Boen 1 limoen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de vrucht uit.
Stap 2
Rooster 2 el kokosrasp 5 min. in een droge koekenpan.
Stap 3
Verhit 30 g boter in een koekenpan en bak 150 g verse ananasblokjes met 2 el kokoslikeur en 1 el limoensap 5 min. op een hoge stand tot het fruit karamelliseert.
Stap 4
Meng intussen 4 el kokoslikeur en limoenrasp door 200 g Griekse yoghurt en schep in een spuitzak.
Stap 5
Snijd een inkeping in 8 oliebollen en vul met de kokosyoghurt. Verdeel de ananas erover en bestrooi met de kokosrasp.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie207 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten21 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd5 g