Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pizza met paddenstoelen en burrata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pizza met paddenstoelen en burrata
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de knoflook fijn.
Stap 2
Ris de blaadjes rozemarijn en tijm van de takjes en hak fijn.
Stap 3
Snijd de champignons in kwarten en halveer de grote paddenstoelen uit de mix.
Stap 4
Meng de paddenstoelen en champignons met de knoflook, rozemarijn, tijm, versgemalen peper, zout en 2 el olijfolie.
Stap 5
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat en bestrijk met de tomatensaus. Verdeel het paddenstoelenmengsel erover en bak in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Stap 6
Scheur intussen de burrata in stukjes. Halveer de plakjes ham.
Stap 7
Neem de pizza uit de oven en verdeel de burrata en ham erover.
Stap 8
Garneer met de rucola. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie547 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten56 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
