Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittige gevulde eieren met crispy chili-olie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittige gevulde eieren met crispy chili-olie
Stap 1
Kook 6 eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren, halveer ze en doe de eidooiers in een kommetje.
Stap 2
Snijd 1 stengel bosui in dunne ringen. Prak de dooiers fijn. Meng 2½ el mayonaise en 2 el crispy chili in olie (pot, 210 g) erdoor.
Stap 3
Schep de vulling in een spuitzak met kartelmond. Vul de ei-helften met de vulling en garneer met de crispy chili-olie en bosui.
Aanvullende benodigdheden
- - spuitzak met kartelmondje
Voedingswaarden
- Energie205 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten1 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd4 g
