Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittige avocadodip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittige avocadodip
Stap 1
Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe in een hoge maatbeker. Hak de koriander fijn.
Stap 2
Verwijder de steel van 2 groene pepers. Mix met de staafmixer de avocado met de knoflook, de pepers en 2 el koriander glad.
Stap 3
Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 2 tl limoenrasp en het limoensap toe met de kokosmelk.
Stap 4
Mix tot een gladde dip en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 5
Schep de dip in een kom. Garneer met een beetje limoenrasp, de resterende koriander en steek er als garnering een groene en rode peper in.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie228 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten6 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd4 g