Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pitabrood met vissticks en tzatziki
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pitabrood met vissticks en tzatziki
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de bevroren vissticks op de bakplaat en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking in het midden van de oven goudgeel en krokant.
Stap 2
Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan of wok en bak de bevroren roerbakmix met de gyroskruiden op een hoge stand in ca. 6 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
Stap 3
Rooster de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Snijd elk broodje open en beleg met 1 el tzatziki en 3 vissticks. Serveer met de groenten en de rest van de tzatziki.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - broodrooster
Voedingswaarden
- Energie516 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten63 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd2 g