Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pita paddenstoelenshoarma
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pita paddenstoelenshoarma
Stap 1
Snijd de peterselie fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng het sap en rasp van de citroen, twee derde van de peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout door de rauwkost.
Stap 2
Snijd de portabella’s in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Meng het paprikapoeder, de koriander, komijn, olijfolie, knoflook, peper en zout door de paddenstoelen.
Stap 3
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de paddenstoelenshoarma in 10 minuten goudbruin en gaar. Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en halveer overdwars.
Stap 4
Vul met de wortelsalade en paddenstoelenshoarma. Garneer met de knoflooksaus en de rest van de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie202 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten27 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd1 g