Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pinsa met gegrilde perzik, mozzarella en rucola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pinsa met gegrilde perzik, mozzarella en rucola
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Bestrijk de perzikpartjes met de olijfolie.
Stap 2
Leg de pinsabodem op de bakplaat. Verdeel de tomaatjes en de mozzarella erover. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
Stap 3
Bak de pinsa in de voorverwarmde oven in ca. 12 min. goudbruin.
Stap 4
Gril de meloenpartjes op de hete barbecue of in de grillpan ca. 1 min. per kant, tot ze aan beide kanten mooie grillstrepen hebben.
Stap 5
Neem de pinsa uit de oven. Verdeel er de rucola en de gegrilde perzik over. Besprenkel naar wens met wat extra olijfolie.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie280 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten34 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd4 g