Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pincho vega gehakt met tomatensaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pincho vega gehakt met tomatensaus
Stap 1
Snijd 12 schuine plakken van het stokbrood. Bestrijk met kruidenboter en bak het brood krokant in een heet gourmetpannetje. Neem uit de pan en houd apart.
Stap 2
Verhit in een gourmetpannetje 1 el kruidenboter en fruit hierin 1 el ui zacht. Doe 3 vegetarische gehaktballetjes in het pannetje en bak 3 minuten.
Stap 3
Schep de balletjes om, voeg 3 el tomatenblokjes toe laat nog 3 minuten doorwarmen.
Stap 4
Schep op een broodje een gehaktballetje met tomatensaus en een plukje alfalfa. Zet vast met een cocktailprikker.
Aanvullende benodigdheden
- - 12 cocktailprikkers
Voedingswaarden
- Energie401 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten37 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd11 g