Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pikante makreel met broccolirijst en zoetzure komkommer
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pikante makreel met broccolirijst en zoetzure komkommer
Stap 1
Kook de rijst. Voeg de laatste 5 minuten van de kooktijd de broccoli'rijst' toe. Giet af en houd afgedekt warm.
Stap 2
Verwarm de azijn met de suiker en ½ theelepel zout. Roer dit mengsel door de komkommerlinten.
Stap 3
Verwijder de kop, het vel en de graten van de makreel en verdeel het visvlees in stukken. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, knoflook en sambal. Bak de makreel circa 2 minuten mee.
Stap 4
Schep het vismengsel op de broccolirijst en serveer met de zoetzure komkommer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie505 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten65 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd4 g