Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pesto-ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pesto-ei
Stap 1
Halveer de tomaten, besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi met de Provençaalse kruiden, zout en peper. Rooster 5 minuten in de airfryer op 200ºC.
Stap 2
Verhit een koekenpan op middelhoge stand en verdeel de pesto over de bodem van de pan. Breek de eieren erboven, zorg dat de dooiers heel blijven. Bak de eieren circa 5 minuten in de pan, tot het eiwit is gestold. Bestrooi met peper.
Stap 3
Rooster de sneetjes volkorenbrood en besprenkel met olijfolie. Leg op elke sneetje brood een pesto-ei. Serveer met de geroosterde tomaten.
Aanvullende benodigdheden
- - heteluchtfriteuse
Voedingswaarden
- Energie260 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten17 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd3 g