Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Perentaart met gorgonzola en amandel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Perentaart met gorgonzola en amandel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC.
Stap 2
Leg het deeg op de bakplaat en vouw de buitenste randen om. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem en verdeel de kaas erover.
Stap 3
Leg de perenpartjes dakpansgewijs op de kaas. Besprenkel met de honing en bestrooi met de tijm. Verdeel het amandelschaafsel erover en bestrijk de deegranden met ei.
Stap 4
Bak de plaattaart in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie500 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten37 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd15 g
