Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Peppery beef rolls
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Peppery beef rolls
Stap 1
Verwijder de meeste marinade (bewaar deze) van het vlees en leg de bieflapjes plat op het werkvlak. Verdeel 1 eetlepel van de chutney over elk lapje vlees.
Stap 2
Leg een paar reepjes paprika en bosui op de chutney en rol het vlees op. Steek vast met een prikker en bestrijk rondom met de overige olie.
Stap 3
Maak een salade van de mango, komkommer en koriander en breng op smaak met limoensap.
Stap 4
Verhit een koekenpan en bak hierin de vleesrolletjes in een paar minuten rondom bruin en van binnen rosé. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Stap 5
Giet de marinade met 1 eetlepel water in de pan en roer de aanbaksels los. Snijd de rolletjes in plakjes, leg ze op borden en besprenkel met de jus. Serveer met de mangosalade. Lekker met witte rijst.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - 4 cocktailprikkers
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie290 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten24 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd2 g
